Vīni

Uzziņām: tālr. 65231075, e-pasts siamargret@inbox.lv

 

 

Aroniju - ābolu vīns Aroniju - ābolu vīns

Pussausais un pussaldais sarkanvīns. Alkohola saturs 12%. Vīns gatavots no ābolu un aroniju sulām. Raudzēšanas procesā pievienots cukurs.

Aroniju pussaldais vīns Aroniju pussaldais vīns

Ogas ievāktas Gaujas Nacionālā parka teritorijā. Vīns raudzēts un dabīgi nostādināts aptuveni 12 mēnešus. Pussalds. Ieteicams lietot atdzesētu +14.C. Lieliski papildinās garšu pie dažādiem ēdieniem. Var lietot kā deserta vīnu.

Aroniju vīns Aroniju vīns

Pussaldais sarkanvīns. Biezs, tumīgs ar vieglu aronijām raksturīgu savelkošu garšu un kiršu pēcgaršu. Alkohola saturs 12%. Raudzēšanas procesā pievienots cukurs. Vīnam nav pievienoti sulfīti.

Augļu - ogu vīns Augļu - ogu vīns "Rudens"

Piedāvājam pussauso vai pussaldo baltvīnu ar vieglu salskābenu garšu un bagātīgu augļu smaržu buķeti. Alkohola saturs 12%. Vīns gatavots no ābolu, cidoniju un ķirbju sulām. Raudzēšanas procesā pievienots cukurs.

Aveņu - upeņu sausais vīns Aveņu - upeņu sausais vīns

Ogas ievāktas Gaujas Nacionālā parka teritorijā. Vīns raudzēts un dabīgi nostādināts aptuveni 12 mēnešus. Ieteicams lietot atdzesētu +14.C.

Aveņu saldais deserta vīns Aveņu saldais deserta vīns

Ogas ievāktas Gaujas Nacionālā parka teritorijā. Vīns raudzēts un dabīgi nostādināts aptuveni 12 mēnešus. Pussalds. Ieteicams lietot atdzesētu +14.C. Deserta vīns pie saldajiem ēdieniem, augļiem. Ieguvis 1. vietu Latvijas augļu un ogu vīnu konkursā.

Aveņu vīns Aveņu vīns

Pussaldais rozā vīns. Alkohola saturs 13%. Vīns gatavots no rudens aveņu šķirnēm.. Raudzēšanas procesā pievienots cukurs. Vīnam nav pievienoti sulfīti.

Bērzu sulas putojošais vīns Bērzu sulas putojošais vīns

   

Bērzu sulas vīns Bērzu sulas vīns

Alkohola saturs 7%. Viegls saldskābs baltvīns. Jālieto atdzesēts. Vīnam nav pievienoti sulfīti.

Cidoniju vīns Cidoniju vīns

   

Jāņogu - upeņu pussaldais vīns Jāņogu - upeņu pussaldais vīns

Ogas ievāktas Gaujas Nacionālā parka teritorijā. Vīns raudzēts un dabīgi nostādināts aptuveni 12 mēnešus. Pussalds. Ieteicams lietot atdzesētu +14.C. Lieliski sader ar steiku un šašliku, un citiem gaļas ēdieniem, ar sieru. Pie tortēm un saldajiem ēdieniem.

Lāceņu pussaldais vīns Lāceņu pussaldais vīns

Ogas ievāktas Gaujas Nacionālā parka teritorijā. Vīns raudzēts un dabīgi nostādināts aptuveni 12 mēnešus. Pussalds. Ieteicams lietot atdzesētu +14.C. Deserta vīns.

Omītes saldais vīns Omītes saldais vīns

Omītes dārzā, mežā un purvā ievāktas ogas, raudzētas visas vasaras garumā. Dzēriens pagatavots no 10 ogu maisījuma: jāņogas, upenes, ērkšķogas, lācenes, zilenes, rabarberi, brūklenes, plūmes, āboli, dzērvenes. Pussalds. Ieteicams lietot atdzesētu +14.C. Deserta vīns pie saldajiem ēdieniem, augļiem.

Omītes sausais vīns Omītes sausais vīns

Vīns pagatavots no 10 ogu maisījuma: jāņogas, upenes, ērkšķogas, lācenes, zilenes, rabarberi, brūklenes, plūmes, āboli, dzērvenes. Ieteicams lietot atdzesētu +14.C. 

Pieneņu ziedu vīns Pieneņu ziedu vīns

Pussausais Martini tipa baltvīns ar vieglu saldenu skābenu garšu un rūgtenu pēcgaršu. Gatavots no pieneņu ziedu izvilkuma. Alkohola saturs 11%. Raudzēšanas procesā pievienots cukurs. Vīnam nav pievienoti sulfīti.

Pīlādžu pussaldais vīns Pīlādžu pussaldais vīns

Ogas ievāktas Gaujas Nacionālā parka teritorijā. Vīns raudzēts un dabīgi nostādināts aptuveni 12 mēnešus. Ieteicams lietot atdzesētu +14.C.

Plūmju vīns Plūmju vīns

Piedāvājam pussauso vai pussaldo vīnu. Alkohola saturs 13%. Vīns gatavots vairāku šķirņu plūmēm, kur pamatā ir mazās zilās plūmītes. Vīns ir ar vieglu purpura krāsu. Raudzēšanas procesā pievienots cukurs. Vīnam nav pievienoti sulfīti.

Pussaldais vīns ērkšķogu Pussaldais vīns ērkšķogu

Ogas ievāktas Gaujas Nacionālā parka teritorijā. Vīns raudzēts un dabīgi nostādināts aptuveni 12 mēnešus. Pussalds. Ieteicams lietot atdzesētu +14.C.

Rabarberu pussaldais vīns Rabarberu pussaldais vīns

Rabarberi ievākti Gaujas Nacionālā parka teritorijā. Vīns raudzēts un dabīgi nostādināts aptuveni 12 mēnešus. Pussalds. Ieteicams lietot atdzesētu +14.C

Saldais ābolu deserta vīns Saldais ābolu deserta vīns

Augļi ievākti Gaujas Nacionālā parka teritorijā. Vīns raudzēts un dabīgi nostādināts aptuveni 12 mēnešus. Ieteicams lietot atdzesētu +14.C.

Sausais ābolu vīns Sausais ābolu vīns

Augļi ievākti Gaujas Nacionālā parka teritorijā. Vīns raudzēts un dabīgi nostādināts aptuveni 12 mēnešus. Ieteicams lietot atdzesētu +14.C.

Upeņu pussausais vīns Upeņu pussausais vīns

Ogas ievāktas Gaujas Nacionālā parka teritorijā. Vīns raudzēts un dabīgi nostādināts aptuveni 12 mēnešus. Pussauss. Ieteicams lietot atdzesētu +14.C. Lieliski sader ar steiku un šašliku, un citiem gaļas ēdieniem, ar sieru.

Upeņu vīns Upeņu vīns

Pussaldais sarkanvīns. Biezs, tumīgs ar upenēm raksturīgu aromātu un garšu. Alkohola saturs 12%. Raudzēšanas procesā pievienots cukurs.

Vīnogu - ābolu vīns Vīnogu - ābolu vīns

Pussaldais rozā vīns gatavots no Latvijā izaugušu vīnogu un ābolu sulām ar bagātīgu smaržu un garšu buķeti. Alkohola saturs 11%. Raudzēšanas procesā pievienots cukurs.

Vīnogu vīns Vīnogu vīns

Pussaldais sarkanvīns gatavots no Latvijā izaugušām vīnogām ar bagātīgu smaržu un garšu buķeti. Alkohola saturs 11%. Raudzēšanas procesā pievienots cukurs.

Vīns ērkšķogu Vīns ērkšķogu