Jaunumi un raksti

Recepte: Kaltēti tomāti Recepte: Kaltēti tomāti

Šoreiz iepazīstināsim jūs ar noderīgu recepti tomātu audzētājiem un cienītājiem.   Kaltēti tomāti   Sastāvdaļas: • eļļa - 50 ml • tomāti - 10gb • "Provansu" garšaugi • jūras sāls - 2gr. • ķiploķi - 5 daiviņas   Pagatavošana: 1. Tomātus nomazgāt un sagriezt 4 - 6 daļās, atdalo..

Lasīt vairāk..

Recepte: Ābolu - ērkšķogu plātsmaize Recepte: Ābolu - ērkšķogu plātsmaize

Pārsteidziet un ieprieciniet draugus ar mājās pagatavotu ābolu - ērkšķogu plātsmaizi! Recepti sagatavojuši mūsu konditori.   Ābolu - ērkšķogu plātsmaize   Sastāvdaļas: • smilšu mīkla 650 g • āboli (sagriezti gab.) 620 g • ērkšķogas 500 g • cukurs 500 g • milti 100 g •&n..

Lasīt vairāk..

''Gaļas nams'' piedāvā mājas virtuvi Jēkabpils autoostas telpās ''Gaļas nams'' piedāvā mājas virtuvi  Jēkabpils autoostas telpās

Mēdz teikt, ka visgaršīgākais un vissātīgākais ēdiens ir mājās gatavotais. Diemžēl ikdienas steigā  ne vienmēr varam lutināt sevi ar mājās gatavotu ēdienu. Tagad jēkabpiliešiem šādu iespēju piedāvā Gaļas nama kafejnīca, kas atrodas Jēkabpils autoostas telpās.   Gaļas nama mājas virtuve – pieejama katram, kas garšīgi pusdienot izvēlas Jēkabpilī. Māj..

Lasīt vairāk..