Jaunumi un raksti

Restorāna šefpavāra recepte - Grilēta cūkgaļas fileja rozmarīna marinādē ar sīpolu ievārījumu Restorāna šefpavāra recepte - Grilēta cūkgaļas fileja rozmarīna marinādē ar sīpolu ievārījumu

Jau pienācis pavasaris - grilēšanas un pikniku laiks. ''Gaļas Nama'' Restorāna šefpavārs Gints piedāvā savu un restorāna viesu iemīļotā ēdiena recepti.   Grilēta cūkgaļas fileja rozmarīna marinādē ar sīpolu ievārījumu (4 porcijas) Nepieciešams: • 1 kg cūkgaļas fileja • saišķītis svaiga rozmarīna • 0,05..

Lasīt vairāk..

Jaunums - auksti un karsti kūpinātas zivis no Viļānu zivju pārstrādes ceha Jaunums - auksti un karsti kūpinātas zivis no Viļānu zivju pārstrādes ceha

Jaunums "Gaļas Nama" veikalā - auksti un karsti kūpinātas zivis no Viļānu zivju pārstrādes ceha.   Pievedums katru trešdienu, kā arī degustācija. Piedāvājumā: • auksti un karsti kūpināta foreles fileja • mazsālīta foreles fileja • karsti kūpināta karpa • auksti kūpināta makrele • karsti kūpināta makreles ..

Lasīt vairāk..