Jaunumi un raksti

Recepte: Latviski tradicionāla debesmanna Recepte: Latviski tradicionāla debesmanna

Debesu manna... Vai esat kādreiz iedomājušies, kāpēc tieši šim ēdienam ir dots tik dzejisks nosaukums? Mēs sakuļam kopā Latvijas mākoņu pasteļus un iegūstam debešķīgu garšu, kur jaušams mākoņu vieglums. Paša ēdiena pagatavošana ir gaužām vienkārša - viss noslēpums slēpjas kulšanas procesā. Vecāmātes kūla ritmiski ar koka karoti..

Lasīt vairāk..

Bērniem Zinību dienā mazs pārsteigums no kafejnīcas ''Gaļas Nams'' Bērniem Zinību dienā mazs pārsteigums no kafejnīcas ''Gaļas Nams''

  Kaut kur tālumā uz lauka, Dzestrs rīts tiek miglā tīts. Kaut kur pļavā, rīta rasā Kājas mazgā septembris. Tālumā aiz košiem siliem, Noskan sapņains skolas zvans. Ir nu atkal klāt tas brīdis, Kad uz skolu doties laiks.   1. septembrī, Zinību dienā, aicinām bērnus un viņu vecākus apmeklēt kafejnīcu "Gaļas Nams". Bērniem esam sarūpējuši nelielu dā..

Lasīt vairāk..

Recepte: Sālīts speķis ar ķiplokiem Recepte: Sālīts speķis ar ķiplokiem

  Sālīta speķa ar ķiplokiem recepti sagādājuši mūsu Desu darbnīcas meistari. Sālīšanas process nav sarežģīts, tādēļ ir vērts izmēģināt recepti un iepriecināt mājiniekus ar gardu mājās sālīta speķa šķēlīti.   Sālīts speķis ar ķiplokiem   Sastāvdaļas: • cūkas muguras speķis • rupjā sāls • malti melnie pipari • ķiploki..

Lasīt vairāk..