Jaunumi

Recepte: Ābolu - ērkšķogu plātsmaize Recepte: Ābolu - ērkšķogu plātsmaize

Pārsteidziet un ieprieciniet draugus ar mājās pagatavotu ābolu - ērkšķogu plātsmaizi! Recepti sagatavojuši mūsu konditori.   Ābolu - ērkšķogu plātsmaize   Sastāvdaļas: • smilšu mīkla 650 g • āboli (sagriezti gab.) 620 g • ērkšķogas 500 g • cukurs 500 g • milti 100 g •&n..

Lasīt vairāk..

''Gaļas nams'' piedāvā mājas virtuvi Jēkabpils autoostas telpās ''Gaļas nams'' piedāvā mājas virtuvi  Jēkabpils autoostas telpās

Mēdz teikt, ka visgaršīgākais un vissātīgākais ēdiens ir mājās gatavotais. Diemžēl ikdienas steigā  ne vienmēr varam lutināt sevi ar mājās gatavotu ēdienu. Tagad jēkabpiliešiem šādu iespēju piedāvā Gaļas nama kafejnīca, kas atrodas Jēkabpils autoostas telpās.   Gaļas nama mājas virtuve – pieejama katram, kas garšīgi pusdienot izvēlas Jēkabpilī. Māj..

Lasīt vairāk..

Gatavojamies ziemai - marinējam dārzeņus krāsaini un garšīgi Gatavojamies ziemai - marinējam dārzeņus krāsaini un garšīgi

Ja iepriekšējo nedēļas nogali pavadījāt pie ūdeņiem un sauļojoties, tad šodien ir īstā diena konservēšanai! Beidzot sāk gatavoties ilgi gaidītie tomāti, bet gurķi jau kādu laiciņu ražo ar pilnu jaudu. Atgādināsim labu un krāsainu recepti no Ivetas Galējas pagraba.   Sastāvdaļas:  • gurķi, • tomāti, • nelieli kabači, vai pa..

Lasīt vairāk..