Jaunumi

Restorāna šefpavārs Gints aicina uz molekulārās virtuves meistarklasi - šovu Restorāna šefpavārs Gints aicina uz molekulārās virtuves meistarklasi - šovu

Jēkabpils pilsētas svētku ietvaros, 8. jūlijā, no plkst. 12:00 līdz 15:00 "Gaļas Nama" kafejnīcas āra terasē restorāna šefpavārs Gints aicina interesentus uz molekulārās virtuves meistarklasi - šovu.   Molekulāro virtuvi var uzskatīt par zinātni, kas pēta fiziskos un ķīmiskos procesus, kas noris ēdiena gatavošanas procesā, tādējādi meklējot iespējas ar tie..

Lasīt vairāk..

Jēkabpils aicina nogaršot īpašo delikatesi - Daugavas samu Jēkabpils aicina nogaršot īpašo delikatesi - Daugavas samu

Daugava Jēkabpilī jau izsenis bijusi iecienīta zvejas vieta. Te mīt tādas zivis kā asari, ālanti, karūsas, karpas, līdakas, plauži, raudas, sapali, salates, sīgas, vēdzeles, zandarti, zuši. No agra pavasara līdz pat oktobrim vēl šodien makšķernieki dodas Daugavā, lai noķertu lielo lomu – upju karali - samu. Lai lomu celtu galdā, to jāmāk  garšīgi pagatavot. ..

Lasīt vairāk..

Šīs nedēļas īpašo ēdienu piedāvājums kafejnīcā Šīs nedēļas īpašo ēdienu piedāvājums kafejnīcā

Šonedēļ kafejnīcas īpašo ēdienu piedāvājumā:   Otrdien, 5. jūlijā: • Karbonāde "Gardēžu" • Sviesta pupiņas ar vistas fileju • Pildītie vistu stilbiņi • Lapu vasaras salāti • Vistas enčilada • Vafeļu krēms ar ogu mērci   Trešdien, 6. jūlijā: • Makaroni ar pākš..

Lasīt vairāk..